Tickets en prijzen

Losse tickets zijn te koop bij de ontvangstbalie. U kunt betalen met een QR-code of desnoods contant. Let op, we hebben geen pinautomaat!

Jeugd tot 16 jaar             gratis

16 jaar en ouder             € 5,-

Seizoenkaarten              € 50,-

Leden van HSVB hebben gratis toegang, inclusief leden van andere verenigingen die in HSVB combiteams spelen.

Reserveren is niet mogelijk, vol is vol.

Seizoenkaarten kunt u bestellen via info@martinisparks.nl U ontvangt geen fysieke kaart, bij de ontvangst in de Scharlakenhof wordt gecheckt of u op de lijst van seizoenkaarthouders staat.

 

Arrangementen

Graag willen we jullie uitnodigen om met jullie leden, collega’s, vrienden of familie te genieten van een compleet avondje uit in de Scharlakenhof! We kunnen een mooie wedstrijd combineren met een clinic of een voorlichting over (top)sport, uitleg van de basketbalspelregels, kennismaking met de coach en de speelsters, een maaltijd of een barbecue. Maatwerk dus! Stel uw vragen aan info@martinisparks.nl en wij nemen contact met u op.

 

CoronaCheck-app

Binnen de huidige maatregelen van de overheid zijn wij verplicht te controleren op een geldige QR-code in de CoronaCheck-app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Dit geldt voor alle personen vanaf 13 jaar. Een geldige QR-code krijgt u middels een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u de afgelopen 6 maanden hersteld bent van corona.

De controle op de CoronaCheck-app wordt gedaan bij de ontvangstbalie. Zorgt u er dus voor dat u de QR-code en legitimatie bij de hand heeft.

Alle informatie over de het Coronatoegangsbewijs voor de CoronaCheck-app vindt u op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs