31452415077_5241c8c5ef_o (1)

Wordt ook een sponsor van Martini Sparks!

Heeft u andere wensen rondom sponsoring dan onderstaand of wilt u hoofd- of subsponsor worden? In dat geval hebben wij andere mogelijkheden voor u en kunnen we afspraken op maat maken. Wij maken graag een afspraak om dit met u door te nemen.

Wat krijgt u ervoor terug?
De kans om bij te dragen aan het realiseren van topbasketbal voor vrouwen in Noord-Nederland en bijdragen aan het behoud van studenten en vrouwelijk talent in onze regio! Daarnaast een kans om uw naamsbekendheid te vergroten in het Noorden en elders.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met een van de bestuursleden van Martini Sparks via Rijkwert van Slochteren, sponsoring@martinisparks.nl.

  • image
  • image
  • image
  • image

Sponsorpakketten

Sponsorpakket ‘wedstrijd’
Kosten € 150,00

U sponsort de wedstrijd en dat maken we een aantal keren bekend. Natuurlijk bent u zelf ook welkom!

Sponsorpakket ‘wedstrijdbal’

U sponsort de wedstrijdbal. Dit vermelden we diverse keren tijdens de wedstrijd. En we nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Sponsorpakket ‘reclamebord’
Kosten € 350,00 per jaar voor 3 jaar, exclusief maakkosten (175)

Uw reclamebord staat tijdens alle thuiswedstrijden langs de rand van het speelveld. U bent van harte welkom dit te komen bekijken tijdens 1 van deze wedstrijden.

Sponsorpakket ‘spelersbanner’
Kosten € 500,00 exclusief maakkosten (€ 50,00)
Alle speelsters hangen tegenover de tribunes aan de muur. Uw naam hangt onder een van de speelsters en is gedurende alle thuiswedstrijden zichtbaar. U bent van harte welkom tijdens een van deze wedstrijden.

Lid Businessclub
Kosten € 500,00

Als businessclub lid ontvangt u twee seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden, die u samen met een relatie kunt bezoeken.

Gold Card – businessclub
Kosten € 800,00

Als Gold Card lid plaatsen wij uw reclamebord het hele seizoen bij onze thuiswedstrijden en kunt u samen met een relatie al deze wedstrijden bezoeken. Ook kunt u samen met al uw medewerkers een van de wedstrijden gezamenlijk bijwonen.

Sponsorpakket ‘bus’

Kosten € 500,00 per sticker op de bus inclusief maakkosten

De uitwedstrijden reizen we per bus. Een sticker van uw bedrijf op deze bus brengt uw naam dus door heel Nederland. Ook kunt u de thuiswedstrijden bezoeken.

Sponsorpakket ‘shirtsponsor’
Kosten € 7.500,00 per jaar (broek) of € 10.000,00 per jaar (shirt achterkant) voor 3 jaar inclusief maakkosten.

Uw logo wordt op 1 van de pijpen van de broeken van de dames geplaatst. En uw reclamebord staat bij alle thuiswedstrijden, die u samen met een relatie kunt bezoeken.

Bij alle sponsorpakketten bieden wij u ook:
• Vermelding van uw naam en logo als sponsor op de website www.martinisparks.nl en op social media.

Mogelijkheden

Heeft u andere wensen rondom sponsoring of wilt u hoofd- of subsponsor worden? In dat geval hebben wij andere mogelijkheden voor u en kunnen we afspraken op maat maken. Wij maken graag een afspraak om dit met u door te nemen.

Wat krijgt u ervoor terug?
De kans om bij te dragen aan het realiseren van topbasketbal voor vrouwen in Noord-Nederland en bijdragen aan het behoud van studenten en vrouwelijk talent in onze regio! Daarnaast een kans om uw naamsbekendheid te vergroten in het Noorden en elders.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met een van de bestuursleden van Martini Sparks via Rijkwert van Slochteren, tel. 06-53971835 of sponsoring@martinisparks.nl.

  • image
  • image
  • image
  • image

Help jij mee Martini Sparks succesvol naar te top te laten gaan?

Martini Sparks is hét damestopbasketbalteam uit Groningen. Gestart in 2018 en nu voor het derde jaar als enig Noordelijk team uitkomend in de hoogste landelijke competitie. Met de Martini Sparks zijn we veel meer gestart dan alleen een eredivisieteam. Martini Sparks staat voor damestopsport in het Noorden; de ontwikkeling van talentvolle meiden die door willen in hun sport en in het Noorden willen studeren en werken. We werken samen met basketbalverenigingen, onderwijs en bedrijfsleven om onze toptalenten te ontwikkelen en te behouden voor het Noorden.

Om deze kansen te realiseren zijn sponsors nodig. Ondernemers en organisaties die enthousiast zijn over onze doelstelling en financieel willen bijdragen met geld, producten of diensten.

Onze sponsoren