Het bestuur van Stichting Vrouwen Topbasketbal Noord vindt het bijzonder teleurstellend om te moeten melden dat hoofdcoach Glenn Pinas per direct zijn functie heeft neergelegd.
Eerder dit voorjaar zijn we met Glenn een traject ingegaan om een kwalitatief goed Keijser Capital Martini Sparks eredivisieteam neer te zetten, de organisatie van onze stichting te verbreden en de financiën te verruimen. Helaas komt hier nu een einde aan. Het bestuur is samen met de speelsters op zoek naar een oplossing op de korte termijn.
De VBL competitiestart van de Keijser Capital Martini Sparks is zaterdagavond 28 september al in een uitwedstrijd tegen Batouwe Basketbal. De eerste thuiswedstrijd in de Scharlakenhof is op zaterdag 5 oktober 2019 (zie Facebook event) tegen de Loon Lions. Hopelijk tot dan in de Scharlakenhof in Haren.

Oefenwedstrijd op 14 september jl.