We hebben een tijdelijke nieuwe hoofdcoach en hij heet…Glenn Pinas!
Sinds het vertrek van Joyce Siderius-Bolman nam onze assistent-trainer Pieter Dikhoff op prima manier waar als coach van de Keijser Capital Martini Sparks, ondersteund door physical coach Ata Einolhagh. Ondertussen zocht het bestuur naar een trainer met de benodigde opleiding om met haar of hem een vervolg te geven aan dit eerste seizoen in de eredivisie VBL.
SVTN-voorzitter Cees Dijkhuis: “En deze trainer hebben we binnen 3,5 week gevonden in de persoon van Glenn. We zijn erg blij dat we zo’n ervaren Groninger coach aan ons dameseredivisieteam kunnen verbinden.”

Glenn PInas

Glenn Pinas

Glenn heeft dinsdagavond 12 februari al kennisgemaakt met de speelsters en met assistenten Pieter en Ata tijdens een reguliere training. Aanvoerster Asa Kantebeen: “De eerste training liet meteen zien hoeveel ervaring Glenn heeft in het basketball. En ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik zeg dat we er naar uitkijken om de komende tijd met hem samen te werken.”
Glenn Pinas blijft in ieder geval tot het einde van dit seizoen.